Friday, 13 December 2013

Skirindi Cinta Hiv (Special Edition Cerpen Izinkan Aku)

Special Edition (slap// byklah mu special edition) :

(Skirindi Cinta HIV) (ambik sparuh part daripada cerita cerpen izinkan aku)

Tanpa Nadzi sedar, pintu biliknya sudah di masuki oleh seorang wanita. Wanita itu pandang Nadzi dengan pelik. Perlahan- lahan wanita itu datang dekat Nadzi lalu dia peluk lehar Nazdi dari belakang dengan selamba. Tersentak Nadzi apabila dia mendapati lehernya di peluk.

“You....” kata wanita itu dengan manja lalu dia cium pipi Nadzi. Nadzi berasa amat rimas dengan pelukan wanita itu lalu dia renggangkan pelukan wanita itu dengan kasar. Wanita itu terkejut lalu dia pandang Nadzi dengan pandangan curiga. Dia ni dah kenapa? Tertanya- tanya wanita itu dalam hati.

Nadzi mendenguskan nafasnya dengan kasar, lalu dia meraup mukanya lagi sekali. Jiwanya sekarang ini memang kacau sangat, sampai kalau boleh dia malas nak datang pejabat.

“You ni dah kenapa?” tanya perempuan itu, muka perempuan itu sudah bercemberut.

“Emy, maafkan I, please jangan pengang I, I ada HIV” kata Nadzi dengan nada merayu sambil matanya memandang mata Emy. Emy jadi terkejut apabila mendengar kata- kata Nadzi itu.

“Owh, I pun ada HIV jugak you” kata Emy dengan selamba kepada Nadzi. Nadzi sudah menterbeliakkan biji matanya.

“Betul ke you?” tanya Nadzi dengan bersungguh- sungguh sambil tanganya memegang kedua belah tangan Emy. Emy hanya menganggukkan kepala sambil menguntunkam senyuman manis buat Nadzi.

“Kalau macam tu, sudihkah you menjadi isteri I” lamar Nadzi lalu bibirnya mendarat mencium tangan lembut milik Emy.

“I sudi” kata Emy.

Selepas beberapa bulan kemudian mereka bernikah, mereka dikurniakan sepasang anak kembar yang comel. Setelah lama kelamaan mereka pon meninggal dunia akibat sakit HIV. Dan apabila anak mereka sudah membesar, anak mereka pun disahkan ada HIV dan pada waktu itu anak mereka sudah berkahwin. Dan akhirnya sampai tujuh keturunan pun HIV ade Bhwaahahhahahaha.


p\s: for readers admin larikkan diri dulu!!! Wakakka hope korg x boikot blog admin+citer admin wakakka.. speacial adition hasil idea drpd ahli cb p2u yg saya knl wakaka~ (slap// yg ko ikut idea gile tu nape)

wakakaa....  maaf2 readers haha admin main2 je hahaa larikkk~ slmtkan dir dulu Assalamualaikum wakaak >.<

No comments:

Post a Comment